Події

Під час двох пожеж у селах Житомирської області загинули 63-річна жінка та 61-річний чоловік

4 February 2024, 12:19

Під час гасіння пожежі в с. Корчмище Житомирського району рятувальники виявили тіло 63-річної жінки.

Про це 4 лютого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«3 лютого о 06:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Корчмище Волицької територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із кімнат оселі, там горіли домашні речі. Вже звідти вогонь поширився іншими приміщеннями й охопив дах по всій площі. Під час гасіння в кімнаті на ліжку вогнеборці виявили тіло 63-річної господарки без ознак життя. Жінка проживала сама», - йдеться у повідомлення.

За дві з половиною години пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогнем знищено дах та майно всередині на загальній площі 80 кв. м. До гасіння залучалося 10 осіб особового складу та 2 одиниці техніки. Попередня причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.

О 11:46 народицькі рятувальники залучалися на пожежу, що сталася в с. Селець Коростенського району. Там теж займання виникло в кімнаті приватної дерев’яної оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку та загрожував поширенню по всій площі житла. На момент прибуття бійців ДСНС сусіди винесли з будинку тіло 61-річного власника без ознак життя.

Менш ніж за годину пожежу вдалося ліквідувати. Вогнем знищено меблі, домашні речі, оздоблення стін в кімнаті на загальній площі 15 кв. м. До гасіння залучалося 7 осіб особового складу та 1 одиниця техніки. Ймовірною причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем.

Наразі остаточні обставини обох надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 29 січня у Бердичеві під час пожежі у будинку вогнеборці виявили тіло 88-річного власника оселі.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 28 січня 2024 року під час пожеж у будинку в с. Велика Фосня Овруцької громади та у квартирі в Житомирі загинули дві жінки. Цього ж дня у Хорошівській громаді під час пожежі загинули дві сестрички віком до трьох років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий село будинок жінка чоловік 
Матеріали по темі