Місто

Ранок понеділка у житомирських ліцеях почався знову із «замінування»: учнів та вчителів евакуювали, відповідні служби на місці

5 February 2024, 10:09

Зранку 5 лютого в Житомирі ліцей №33 та декілька інших замінували, дітей евакуювали, тривають перевірки.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області розповіли, що повідомлення про замінування отримали усі ліцеї обласного центру.

«5 лютого о 9.30 надійшло повідомлення від директора одного з ліцею про те, що на їх електронну пошту надійшло повідомлення про замінування усіх ліцеї міста. Наразі поліцейські перевіряють освітні заклади за встановленим алгоритмом», - зазначила для Житомир.info речниця ГУНП Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, станом на 2 лютого, за інформацією житомирських правоохоронців, до Житомира 5 днів поспіль надходили повідомлення про замінування ліцеїв, вишів, медичних установ. Крім того, було повідомлення про замінування торговельного центру «Метро» та районного суду.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 29 січня 2024 року користувачі соцмереж повідомляли, що у Житомирі замінували ліцей №28, а у поліції інформували, що перевірка подібного повідомлення про наявність вибухонебезпечних предметів проводилася у всіх ліцеях. Крім того, цього ж дня в обідню пору стало відомо про «замінування» інших навчальних та медичних закладів обласного центру. Також зранку 1 лютого 2024 року в Житомирі «мінували» кілька міських ліцеїв, повідомлення надходили на електронну пошту закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей поліція Дубовик 
Матеріали по темі