Події

У лікарні помер чоловік, якого наприкінці січня знайшли на одній із вулиць Житомира без свідомості: правоохоронці з’ясовують причину

5 February 2024, 12:38

У Житомирі 22 січня на вулиці Вільський шлях знайшли без свідомості чоловіка з травмою голови. Повідомлення про його госпіталізацію надійшло від медиків близько 12:40.

Чоловік не мав при собі жодних документів, тому поліція просила допомогти віднайти його рідних та близьких, надавши прикмети: на вигляд 45-50 років, русяве волосся, має бороду. Середнього зросту, худорлявої тілобудови. Був одягнений в дублянку коричневого кольору, темну шапку, сині джинси, чорні черевики. Також при собі мав кольоровий пакет з фруктами.

Зауважимо, журналісти Житомир.info протягом двох тижнів з’ясовували перебіг подій цієї історії і от що вдалося дізнатися:

24 січня правоохоронці інформували, що встановили особу – ним виявився житель села Камʼянка 1970 року народження. На той момент чоловік знаходився без свідомості.

Через 2 дні, 26 січня, у поліції Житомирської області зазначили, що його прооперували. Факт ДТП не підтвердився, побиття також, однак причини травми не уточнювалися, адже пацієнт не розмовляв після операції.

Зранку 5 лютого речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик у коментарі Житомир.info повідомила, що чоловік помер.

«3 лютого чоловік помер. Кримінальне провадження перекваліфіковане на статтю 128 ККУ. (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження)», - проінформувала вона.

Нагадаємо, 3 лютого у Житомирі поліція зʼясовувала походження людської кінцівки, виявленої на території гаражного кооперативу. Частину людської ноги вночі на територію приніс собака.

5 лютого правоохоронці повідомили, що поліція встановила, чию кінцівку собака приніс до гаражного кооперативу у Житомирі, це 32-річний житомирянин. Рештки тіла також знайдено. Нині у межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, відпрацьовуються версії вчинення злочину.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 22 січня 2024 року поліція встановлювала особу травмованого чоловіка, якого знайшли на вулиці Вільський шлях без свідомості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смерть поліція лікарня Дубовик 
Матеріали по темі