Події

Наказав собаці покусати 19-річного чоловіка та погрожував зброєю: у райцентрі Житомирської області затримали містянина за розбій

5 February 2024, 18:41

У Коростені поліція затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на 19-річного парубка.

Про це 5 лютого інформує Коростенське районного управління поліції.

«Вночі, 3 лютого до поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про напад невідомого чоловіка з собакою. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Поліцейським заявник розповів, що перебуваючи на подвір’ї житлової багатоповерхівки до нього підійшов невідомий, який спочатку наказав своїй собаці його покусати, а після чого, погрожуючи предметами схожими на зброю та ніж, відібрав вартісний мобільний телефон та зв’язку ключів. При цьому заподіявши декілька ударів по тілу потерпілого», - йдеться в повідомленні.

Оперативники райуправління розшукали причетного до нападу. Ним виявився, 41-річний містянин, який в скоєному зізнався та видав викрадені речі, а саме набір ключів та мобільний телефон. Відтак, правоохоронці затримали порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінально процесуального кодексу України.

Також у затриманого вилучили предмети схожі на ніж та зброю.

5 лютого слідчі Коростенського районного управління поліції за процесуального керівництва Коростенської окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру в учиненні розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК України). Наразі досудове розслідування триває.

Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, пізно ввечері 23 січня у подвір’ї багатоквартирного будинку керманич «Mitsubishi» заїхав на дитячий майданчик, а на зауваження одного з жителів відреагував пострілом зі зброї. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій напад грабунок собака ніж поліція зброя Коростень затримання  
Матеріали по темі