Події

У селі Житомирської області виявили тіла сімох чоловіків, які винаймали будинок на період заробітків

6 February 2024, 11:56

У селі Великі Низгірці Семенівської громади виявили тіла сімох жителів Вінницької області, які винаймали будинок на період роботи в одній з агрофірм.

Про це 6 лютого повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Сьогодні близько 9:00 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця села Великих Низгірців Семенівської громади про те, що в одному з будинків він виявив тіла чоловіків без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група», - йдеться у повідомленні.

Відео поліції Житомирщини

Попередньо встановлено, що семеро жителів Вінницької області вчора, 5 лютого, пообіді приїхали до будинку, який чоловіки винаймали для проживання на період роботи в одній з агрофірм.

Вже зранку наступного дня до місцевого жителя села звернулася дружина одного з чоловіків, який не виходив на зв’язок.

При відвідуванні будинку було виявлено 7 чоловіків без ознак життя.

Попередня причина їх загибелі – отруєння чадним газом.

Нині на місці події працюють поліцейські, працівники ДСНС, медики та газова служба. Слідчі слідчого управління поліції Житомирської області встановлюються усі обставини у межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області уточнили, що займання в оселі не було.

«Ознак пожежі у будинку не виявлено. За попередньою інформацією, загиблі — мешканці із Вінницької області, які тимчасово оселилися у зазначеному будинку на період роботи. Ймовірна причина загибелі чоловіків — отруєння чадним газом. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили у ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 21 на 22 травня 2020 року в селі Новоселиця в Житомирській області сталася кривава бійня, в результаті якої від вогнепальних поранень загинули семеро чоловіків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція заробітки будинок оселя чоловік загибель масова загибель 
Матеріали по темі