Суспільство

Легкоатлет з Житомирської області здобув «бронзу» на юніорському чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій

6 February 2024, 13:30

Легкоатлет Кирило Лампіцький здобув бронзову нагороду на юніорському чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій.

Про це 6 лютого повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«4 лютого 2024 року в м. Белград (Республіка Сербія) відбувся юніорський чемпіонат ABAF у приміщенні, на яких Україна була представлена двадцятьма атлетами, п’ятеро з них– вихованці Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради», - йдеться у повідомленні.

Потрапивши до сильнішого забігу на дистанції 60 метрів з бар’єрами Кирило Лампіцький фінішував третім і посів таку ж сходинку за підсумком обох – 7.96 с.

«Медаль уже на старті змагань – завжди чудовий початок. Кирило мав усі шанси фінішувати навіть ще краще, адже з останнього бар’єру зійшов першим, проте на фініші його трішки затиснуло й він втратив кілька сотих», – розповідає керівниця делегації Христина Ромащук.

За крок до медалі залишились легкоатлети: спортсмен зі стрибків у висоту Володимир Савіцький, з результатом 2.00 метри, лише за спробами поступився бронзовому призеру; Олександра Любанська також з особистим рекордом була п’ятою з бігу на 800 метрів, а Вікторія Бондарєва – сьомою. На 60-метрівці була Єлизавета Шваб, яка з часом 7.72 с стала дев’ятою.

Нагадаємо, 29 січня пресслужба правління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА інформувала про те, що житомирські спортсмени олімпійського резерву з легкої атлетики здобули 10 медалей на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодших.

Як повідомляв Житомир.info, 20-21 січня 2024 року в Києві відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, а також чемпіонат України з багатоборства: спортсмени Житомирщини здобули призові місця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт спортсмен легка атлетика атлетика чемпіонат Лампіцький 
Матеріали по темі