Події

Пів сотні запальничок, телефони та прикраси: поліцейські встановили причетних до крадіжок у Житомирській області

6 February 2024, 16:52

Бердичівські поліцейські викрили причетних до крадіжок чужого майна.

Про це 6 лютого повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«З повідомленням про нестачу товарів на декілька тисяч гривень звернулась керуюча одного із місцевих магазинів. Під час встановлення усіх обставин поліцейські з’ясували, що чоловік навідувався до крамниці декілька разів і таємно виносив товари – засоби для догляду за волоссям та батарейки. Загальна сума збитку склала майже 5 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу правопорушника, ним виявився 38-річний бердичівлянин. Чоловік у скоєному зізнався. Частину викрадених товарів поліцейські у нього вилучили. Нині фігурантові обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Схожа заява надійшла й від приватного підприємця про зникнення півсотні запальничок із прилавка його крамниці. Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетний 44-річнний містянин. Викрадене у нього вилучили.

Розшукали правоохоронці й 19-річну жительку Вінниччини, яка разом із заявницею вживала спиртне, а після скористалася її станом і заволоділа грішми, мобільним телефоном та золотими виробами. У скоєному вона зізналася та розповіла, що гроші одразу витратила. Чужий мобільний телефон і ювелірні прикраси у неї вилучили поліцейські.

Не знайшов свого ґаджета, який залишив без нагляду на декілька хвилин, 40-річний бердичівлянин. Чоловік намагався самотужки віднайти засіб зв’язку, а коли йому це не вдалося, то звернувся за допомогою до правоохоронців.

Оперативники кримінальної поліції встановили причетного до правопорушення, ним виявився одноліток потерпілого. Чоловік свою вину визнав та пояснив, що проходячи повз, побачив мобільний телефон, отож вирішив його забрати собі. Поліцейські вилучили у нього чужий засіб зв’язку.

Розшукали ружинські поліцейські й 65-річного жителя Вчорайшенської громади, який спокусився на велосипед місцевого жителя. Крадений двоколісник у нього правоохоронці вилучили.

Днями слідчі Бердичівського райвідділу поліції оголосили всім фігурантам про підозри у вчиненні крадіжок (ч. 4 ст. 185), а жителя Ружинщини та 40-річного бердичівлянина - ознайомили з обвинувальними актами. Відповідно до чинного законодавства підозрюваним загрожує кількарічне ув’язнення.

Нагадаємо, вночі 13 січня двоє житомирян у комендантську годину вкрали на АЗС понад 110 літрів склоомивача.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка крадій телефон прикраса гроші майно 
Матеріали по темі