Події

У місті Житомирської області правоохоронці виявили фальшиві права у 21-річного водія Audi

7 February 2024, 16:10

На Звягельщині поліцейські виявили у 21-річного керманича підроблене водійське посвідчення.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«6 лютого близько 23:30 поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній із вулиць м. Баранівки помітили автомобіль «Audi», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Відтак його зупинили для з’ясування усіх обставин. За кермом перебував 21-річний житель Хмельниччини. Водночас, перевіривши документи керманича, поліцейські з’ясували, що посвідчення водія має ознаки підробки», - йдеться у повідомленні.

Тож на місці події працювала слідчо-оперативна група Звягельського райвідділу, працівники якої задокументували усі обставини та вилучили підозрілий документ для направлення на експертне дослідження.

За вказаним фактом дізнавачі районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

За чинним законодавством такі дії тягнуть за собою покарання від штрафу й аж до обмеження волі.

Окрім того, патрульні оформили відносно водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП.

Нагадаємо, 5 лютого житомирські патрульні під час перевірки на блокпосту виявили фальшиве водійське посвідчення у водія Renault.

Як повідомляв Житомир.info, за денну зміну 21 січня 2024 року інспектори виявили три посвідчення водія з ознаками підробки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція права водій посвідчення водія документ 
Матеріали по темі