Події

Переказала собі з картки вітчима 31 тис. грн: поліція викрила 20-річну жительку Житомирської області у крадіжці

7 February 2024, 17:56

Перерахувала з рахунку вітчима 31 тисячу гривень: поліція викрила причетну до крадіжки.

Про це 7 лютого повідомило Коростенське районне управління поліції.

«Днями до поліції звернувся 53-річний житель Олевської громади про викрадення коштів з його банківської картки. Відтак слідчі розпочали досудове розслідування. Поліцейським заявник розповів, що ще наприкінці 2023 року з його банківського рахунку зникло понад 30 тисяч гривень. Та пояснити обставини, за яких це сталося, чоловік не зміг. Слідчі відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління з’ясували, що заощадження з банківської картки потерпілого було перераховано на картку 20-річної місцевої жительки. Як з’ясували правоохоронці, жінка – донька співмешканки потерпілого», - йдеться в повідомленні.

Поліцейським вона зізналася в учиненому та розповіла, що самостійно здійснила транзакцію грошей на власну банківську картку за допомогою мобільного додатку. Викрадені кошти падчерка витратила на власні потреби. Жінка розповіла, що знала пароль доступу до електронного кабінету банку вітчима.

За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України) передбачено позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, кишенькову злодійку зі стажем з Бердичева суд відправив за ґрати на 5 років. Про це 1 лютого повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня 2024 року до поліції звернувся 61-річний житель Овруцької громади та повідомив про те, що у нього були викрадені банківські картки та з рахунків зняті 45 тисяч гривень. Чоловік розповів, що підозрює у причетності до крадіжки свою знайому, яка влітку гостювала у нього. 31-річну жінку викрили правоохоронці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка вітчим гроші картка банкінг поліція крадій злодійка крадійка злодій переказ  
Матеріали по темі