Події

Виявив свою дружину мертвою: у райцентрі Житомирської області поліція з’ясовує обставини смерті 60-річної жінки

8 February 2024, 16:34

У Бердичеві поліцейські встановлюють обставини смерті місцевої жительки.

Про це 8 лютого повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«8 лютого до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 60-річної жінки. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Прокинувшись зранку, 62-річний чоловік виявив свою дружину мертвою та викликав швидку медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Для встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з приміткою «Природна смерть». У межах якого слідчі поліції встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, увечері 22 січня 2024 року поліція встановлювала особу травмованого чоловіка, якого знайшли на вулиці Вільський шлях без свідомості. Зранку 5 лютого речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик у коментарі Житомир.info повідомила, що чоловік помер.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2024 року правоохоронці повідомили, що поліція встановила, чию кінцівку собака приніс до гаражного кооперативу у Житомирі, це 32-річний житомирянин. Рештки тіла також знайдено. Нині у межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, відпрацьовуються версії вчинення злочину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смерть розслідування Бердичів поліція дружина  
Матеріали по темі