Місто

До Житомира на щиті повернулися два військовослужбовці, які загинули, обороняючи Україну від російських окупантів

9 February 2024, 18:19

На щиті до Житомира повернулися два військовослужбовці – Владислав Добош та Віталій Ткачук, які загинули, виконуючи бойові завдання.

Про це 9 лютого повідомила Житомирська міська рада.

На щиті повернулись Герої...

Добош Владислав Юрійович (31.12.1996 — 03.02.2024)

Народився у Житомирі. Закінчивши ліцей №3, вступив до Національної Академії Національної гвардії України м. Харкова. Після закінчення Академії став на захист України у складі одного із військових підрозділів ЗСУ у 2019 році.

Владислав займався східними єдиноборствами, був кандидатом у майстри спорту з тріатлону. Неодноразово отримував відзнаки за військову службу.

Старший лейтенант героїчно загинув під час виконання бойового завдання із захисту України в Запорізькій області.

Ткачук Віталій Віталійович (17.02.2003 — 25.12.2023)

Народився у Житомирі. Закінчивши міський колегіум № 34, вступив до Державного університету «Житомирська політехніка». Паралельно вступив на військову кафедру ЖВІ ім. С.П. Корольова.

Любив спорт, займався легкою атлетикою в Житомирській дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард». Мав багато спортивних нагород.

З березня 2023 року у 20-річному віці добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників у складі одного з військових підрозділів ЗСУ.

Молодший сержант героїчно загинув 25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Майже через два місяці Захисник на щиті повернувся до рідного міста

Нагадаємо, 7 лютого у Житомирі попрощалися з військовим Володимиром Кутним, який загинув наприкінці січня внаслідок ворожого обстрілу в Донецькій області.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого 2024 року у Житомирі в останню путь провели Максима Астафʼєва, який на початку січня 2024 року загинув на Донеччині, виконуючи бойове завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання військовий Добош Ткачук поховання попрощалися із військовим загинув загиблий на щиті  
Матеріали по темі