Події

У громаді Житомирської області сталася ДТП за участі Daewoo та Skoda – один з водіїв потрапив до лікарні

10 February 2024, 14:24

Поліцейські встановлюють обставини автотрощі в Ушомирській громаді. Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 9 лютого на автодорозі «Житомир-Виступовичі», поблизу села Лісівщини.

Про це 10 лютого повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«За попередньою інформацією, відбулося зіткнення легкового автомобіля «Daewoo Lanos», під керуванням 53-річного жителя Бердичівського району, та транспортного засобу «Skoda Octavia», за кермом якого перебував 49-річний коростенець. Унаслідок ДТП водій «Daewoo Lanos» отримав тілесні ушкодження. Його було доставлено до місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди в межах розпочатого досудового розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні водії! Поліція вкотре наголошує на суворому дотриманні Правил дорожнього руху!Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, поліція встановлює особу водія, який смертельно травмував пішохода в ДТП та втік з місця. Подія сталася 9 лютого близько 19:00 на автодорозі між селами Мала Фосня та Велика Фосня в Овруцькій громаді.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2024 року у Житомирі на вулиці Бориса Тена авто збило 71-річну жінку..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Ушомир травмований водій аварія лікарня  
Матеріали по темі