Місто

Любив нести людям радість: у Житомирі поховали захисника, який цьогоріч на початку лютого загинув від обстрілу на Донеччині

12 February 2024, 16:06

У Житомирі попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Савіцьким, який героїчно загинув на Донеччині внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Про це 12 лютого повідомляє Житомирська міська рада.

«На щиті повернувся Герой...Савіцький Андрій Романович (09.10.1970 — 06.02.2024). Народився у Житомирі. Навчався в ЗОШ №5. Далі опанував робітничу професію в ПТУ №15. Проходив строкову службу в лавах ЗСУ. Багато років працював у Національному цирку України у м. Києві: мав індивідуальний номер, любив нести людям радість. гарний настрій. Мав донечку. Пізніше працював за межами України. Із весни 2022 року в лавах ЗСУ став на захист України. Андрій Романович героїчно загинув 6 лютого 2024 року на Донеччині, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу при виконанні бойового завдання із захисту України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 лютого на щиті до Житомира повернулися два військовослужбовці Владислав Добош та Віталій Ткачук, які загинули, виконуючи бойові завдання.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2024 року у Житомирі попрощалися з військовим Володимиром Кутним, який загинув наприкінці січня внаслідок ворожого обстрілу в Донецькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Савіцький 
Матеріали по темі