Події

У 35-річного жителя райцентру Житомирської області поліцейські знайшли 30 пакунків з особливо небезпечним психотропом

14 February 2024, 11:33

У Бердичеві поліцейські завадили поширенню психотропних речовин.

Про це 14 лютого інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«13 лютого вдень оперативники кримінальної поліції місцевого райвідділу виявили у 35-річного містянина 30 пакунків з кристалічною речовиною. Це стало результатом перевірки інформації щодо незаконного обігу наркотиків у райцентрі. Попередньо, чоловік мав намір розповсюдити заборонені речовини шляхом так званих закладок. За попередніми висновками фахівців, ці пакунки містять особливо небезпечний психотроп. Точний його склад встановить експертне дослідження», - йдеться в повідомленні.

Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. Причетного до події містянина поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Нагадаємо, 7 років за ґратами – 36-річного бердичівлянина у лютому засудили за збут наркотичних речовин.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2024 року правоохоронці у Житомирі затримали 47-річного «закладчика», який ховав наркотики у кору дерев

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: психотроп закладчик наркотик поліція Бердичів закладка пакунок  
Матеріали по темі