Місто

Із захисником, який був нагороджений медаллю «За хоробрість в бою» та відомчою відзнакою, попрощалися у Житомирі

15 February 2024, 12:40

У Житомирі в останню путь провели захисника Володимира Турчина, який був нагороджений медаллю «За хоробрість в бою» та відомчою відзнакою командувача Національної Гвардії України за успішне виконання бойових завдань.

Про це 15 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой. Турчин Володимир Володимирович (03.02.1972 — 01.02.2024). Народився у Херсоні, там і закінчив школу. Коли Володимиру виповнилось 25 років, переїхав до Житомира. Закінчив Житомирський медичний інститут. Працював у Житомирській міській стоматологічній поліклініці. Упродовж 2014-2017 років добровільно захищав східні рубежі України в лавах ЗСУ. З початком повномасштабного вторгнення рф знову зі зброєю в руках на захисті держави в одному із підрозділів ЗСУ. Нагороджений медаллю «За Хоробрість в бою» та відомчою відзнакою командувача Національної Гвардії України за успішне виконання бойових завдань. Володимир Володимирович героїчно загинув 1 лютого 2024 року», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 лютого у Житомирі попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Савіцьким, який героїчно загинув на Донеччині внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2024 року на щиті до Житомира повернулися два військовослужбовці Владислав Добош та Віталій Ткачук, які загинули, виконуючи бойові завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ загиблий поховання прощання військовий військовослужбовець Турчин 
Матеріали по темі