Події

У райцентрі Житомирської області на зупинці виявили тіло безхатька з травмами, правоохоронці шукають свідків події

15 February 2024, 15:27

Бердичівські поліцейські встановлюють обставини смерті місцевого жителя.

Про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.

«15 лютого близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення, що на зупинці громадського транспорту, поблизу центрального ринку, виявлено тіло чоловіка. Візуально – з ознаками травмування. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівський районний відділ поліції Житомирщини. Правоохоронці встановили особу померлого, ним виявився 57-річний чоловік без постійного місця проживання. Також під час огляду з місця події поліцейські вилучили речові докази та слідову інформацію», - йдеться в повідомленні.

Попередньо, за результатами судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок множинних тілесних ушкоджень.

Нині правоохоронці проводять заходи з встановлення та затримання осіб, причетних до загибелі чоловіка. Поліція здійснює поквартирний обхід, перевіряє камери відеоспостереження, а також встановлюються можливі свідки та очевидці події.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Разом з тим, поліція звертається до містян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо зазначеної події, просимо звернутися за телефонами 0680760706, 0680257982 або 102. Кожна деталь важлива у розкритті злочину.

Нагадаємо, 8 лютого до правоохоронців надійшло повідомлення про виявлене тіло жінки у Бердичеві. Поліцейські встановлювали обставини смерті місцевої 60-річної жительки, яку виявив мертвою 62-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція тіло Бердичів безхатько смерть 
Матеріали по темі