Події

Прохання закурити коштувало життя: у райцентрі Житомирської області правоохоронці знайшли чоловіка, який до смерті побив безхатька

16 February 2024, 10:30

Правоохоронці місцевого райвідділу встановили спочатку особу загиблого чоловіка, якого вранці 15 лютого виявили на зупинці у Бердичеві, а потім і причетного до смертельного побиття.

Про це 16 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«До перевірки обставин вбивства ми залучили максимум працівників: одні проводили огляд місця події та вилучали слідову інформацію, інші опитували місцевих мешканців та вивчали записи з камер відеоспостереження. Крім того, криміналісти ГУНП використовували генетичний аналізатор «ANDE 6C», – розповів начальник Бердичівського РВП ГУНП Сергій Рудницький. -

Всі зібрані матеріали ретельно аналізувались, тож уже за кілька годин ми мали обґрунтовані підозри щодо причетності до події конкретної особи,

«Поліцейські встановили, що близько першої ночі до перехожого, 26-річного містянина, звернувся потерпілий з проханням закурити. У них зав’язалася розмова, а потім в якийсь момент між ними виник конфлікт, який перейшов у бійку. Попередньо, чоловік завдав численних травм 57-річному опоненту. А коли той втратив свідомість, молодик покинув його і пішов до місця свого проживання», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури тривають слідчі дії для оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення, що на зупинці громадського транспорту у Бердичеві, поблизу центрального ринку, виявлено тіло 57-річного чоловіка. Візуально – з ознаками травмування. Правоохоронці шукали свідків події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція тіло Бердичів безхатько смерть вбивство підозра 
Матеріали по темі