Здоров'я

Кардіологія у медичному центрі «3Д» у Житомирі: досвідчені лікарі, сучасна функціональна діагностика та точкове лікування

16 February 2024, 12:09

Медичний центр «3Д» у Житомирі – місце, де знають, як якісно боротися із серцево-судинними захворюваннями та допомагати кардіологічному хворому, якому навіть вже підписано «вирок». За відносно короткий період функціонування (з 2022 року) у клініці вже встигли допомогти сотням пацієнтів, адже тут працюють високопрофесійні лікарі. З-поміж них – Андрій Донець, який понад 10 років працює зі «складними» пацієнтами й у прямому сенсі дарує їм шанс на подальше продовження якісного життя ще на десятки років. Із ним і поговоримо про роботу клініки «3Д» у Житомирі.

- Розкажіть кілька слів про себе, як про лікаря. Скільки років досвіду маєте у медицині?

Я лікар із 10-річним досвідом роботи, пропрацював чимало у реанімації з найскладнішими пацієнтами, на моєму шляху були і консультативні прийоми, бачив різне, ще додатково зайнявся функціональною діагностикою, тому зараз фактично не боюсь жодного пацієнта. Можу допомогти будь-якому кардіологічному хворому або ж направити до того, хто це також добре зробить, адже наша клініка співпрацює з лікарями практично з усієї країни. Усе, що сучасна медицина дає, є у клініці і я можу надати цю допомогу завдяки своїм методам обстеження.

- Що це за методи? Розкажіть детальніше про них.

Перше – це ЕКГ (кардіограма). Друге – це холтер ЕКГ. Третя- УЗД серця (ехокардіоскопія).

Для УЗД маємо сучасний апарат з усіма можливостями, необхідними для кардіології, я його сам використовую. Також зі мною працює Галаган Володимир Миколайович – обласний кардіолог та терапевт. Є ще один лікар по УЗД – Бойченко Тетяна Миколаївна – одна із найбільш досвідчених у Житомирі.

У медзакладі однією з головних переваг є доступність та швидкість отримання результатів після обстеження завдяки сучасному обладнанню для функціональної діагностики – холтерів, яких тут налічується більше десятка.

Можна записатися до нас і фактично на наступний день обстежитися без проблем.

Що відрізняє вашу клініку з-поміж інших у Житомирі?

Звичайно, що найперше – досвід лікаря. Чимало медиків не бачили реанімації, вони працюють, зазвичай, лише, як поліклінічні лікарі. Однак ми, у клініці «3Д» спочатку проходили через післяінфарктних пацієнтів, які мають специфічний та складний догляд. Дуже багато до нас людей приходять після інших спеціалістів, ми переписуємо їм лікування.

Особисто я мало застосовую метаболічної терапії, тобто використовую виключно необхідний мінімум програми та точкове лікування, без 4-5 зайвих препаратів. У нас лише протокольне сучасне лікування. До речі, зайвих аналізів також ми не призначаємо.

Чи є якісь постійні цікаві кейси у вас?

Так, до нас часто також звертаються спортсмени, як початківці, так і більш досвідчені. Ми проводимо діагностику, чіпляємо холтери навіть у зал, тоді людина враховує показники й вирішуємо, яким видом спорту можна займатися і чи дозволено взагалі.

Чи є якісь окремі періоди, коли до вас найчастіше звертаються пацієнти?

Так, це періоди «між городами». До мене приїжджають з усієї Житомирської області практично. Зазвичай діти привозять батьків у «міжсезоння», переважно це люди старшого віку, приблизно 70-80 років, які звикли постійно працювати. У чому зручність звертатися саме до «3Д»? Людина витрачає час на дорогу, інколи по 3 години, ми тут за годинку-другу робимо обстеження й вона їде додому. Ще є випадки, що ми тут за день-два робимо таку діагностику, що й не треба лягати на стаціонар на 10 днів, бо тут варто враховувати, що в державній лікарні, наприклад, на півтора місяця вперед записуються в чергу на холтери.

Окресліть головні завдання роботи клініки

  • допомагати бути здоровими, а не тільки лікувати від хвороб;
  • вилікувати причину і повернути пацієнта до нормального життя;
  • лікувати, а не надавати послуги: у клініці немає «клієнтів», тут – «пацієнти».

Записатися на прийом можна за телефонами:

Контакти: 0678223333

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/3dmedcentr

Графік роботи:

Понеділок – п'ятниця 9:00-18:00;

Субота 10:00-14:00

Адреса: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 60

Звертайтеся у медичний центр «3Д» та будьте здорові!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги:  медичний центр клініка Донець 
Матеріали по темі