Суспільство

Погода на передостанні вихідні зими у Житомирській області: місцями опади та до 9° тепла

16 February 2024, 13:20

На території Житомирської області вихідними, 17 та 18 лютого, очікується від 2° морозу до 9° тепла. Місцями невеликий дощ та мокрий сніг.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

17 лютого, субота

По Житомиру: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 6-8° тепла.

По області: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 4-9° тепла.

18 лютого, неділя

Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий, місцями помірний дощ. Вдень місцями невеликий мокрий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 1-6° тепла.

Нагадаємо, новий робочий тиждень всередині останнього місяця зими, з 12 по 16 лютого, обіцяв до 8 градусів тепла вдень та максимум 3° морозу вночі. В середньому на території Житомирської області було від 0-5° тепла та місцями невеликий дощ, як прогнозували синоптики.

Як повідомляв Житомир.info, вранці у понеділок, 12 лютого 2024 року Житомир вкрив густий туман. Більше дивіться у фоторепортажі місцевого фотографа Олексія Лубягіна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптик прогноз зима лютий 
Матеріали по темі