Події

Травмована 47-річна пасажирка легковика: подробиці ранкової ДТП, яка сталася на трасі біля Житомира

16 February 2024, 15:12

Внаслідок ДТП, яка сталася вранці 16 лютого поблизу Житомира, травми отримала 47-річна жителька Станишівської громади.

Про це інформує Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася 16 лютого близько 08:00 на 188 км автодороги Житомир — Виступовичі — Могилів-Подільський, у селі Гуйві. Попередньо, сталося зіткнення автомобіля «Ford» під керуванням 48-річного жителя Новогуйвинської громади, та легковика «Peugeout», за кермом якого перебувала 40-річна житомирянка. Внаслідок ДТП отримала травми пасажирка «Peugeout», 47-річна жителька Станишівської громади», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

«Шановні водії! Поліцейські закликають вас бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, зранку 16 лютого близько 8.00 години ранку, на 188 км автодороги Житомир — Виступовичі — Могилів-Подільський (поблизу смт Гуйва, Житомирської області) трапилася автопригода з потерпілими, за участю транспортних засобів Ford та Peugeot

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року у Житомирі на Лесі Українки та Перемоги сталася аварія за участю двох автівок. Правоохоронці разом із водіями чекали відео з камер, адже обидва учасники ДТП стверджують, що не винні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Гуйва аварія поліція пасажирка травмований постраждалий траса Житомир — Виступовичі — Могилів-Подільський. 
Матеріали по темі