Місто

Рідні безвісти зниклих та полонених вийшли на мирну акцію з плакатами на майдан Корольова у Житомирі

18 February 2024, 13:37

«Невідомість та полон вбивають!» - саме під таким гаслом кілька десятків людей 18 лютого вийшли на мирну акцію під будівлю обласної військової адміністрації.

Рідні безвісти зниклих та військовополонених вкотре закликали суспільство та владу не забувати про тих, хто боровся за наше мирне життя, та зробити все можливе для якнайшвидшого повернення героїв додому.

«Я хочу подякувати всім, хто сьогодні прийшов. Особливо людям, у яких не сталося таке горе: ніхто не в полоні, ніхто не зник безвісти, але ви приходите і підтримуєте такі родини, як ми. Це дуже важливо. Дуже часто чую останнім часом, що такі акції шкодять нашим рідним. Ні, це не правда. Навіть на акціях у Києві до нас приходять представники влади, того ж самого координаційного штабу. Це потрібно! Потрібно кричати на весь світ, потрібно кричати про наших полонених, яких катують кожного Божого дня! Ми сьогодні проводимо спільну акцію: і полонених, і безвісти зниклих, тому, що статус «безвісти зниклого», я, як ніхто, на жаль, це знаю, це статус «між небом та землею». Ми сьогодні об’єдналися з однією метою – донести суспільству, донести людям, що про наших хлопців потрібно пам’ятати! Кожного дня про це кричати і говорити. Говорити, щоб про них не забули. Вони – герої!», - сказала Тетяна, одна з учасниць акції.

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2023 року кілька десятків людей з плакатами провели мітинг на майдані Корольова у Житомирі, а потім пройшли по пішохідній Михайлівській із закликами повернути полонених.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мітинг акція полон полонений військовий безвісти зниклий майдан Корольова ОВА 
Матеріали по темі