Суспільство

Впродовж минулого тижня 7 бригад «латали» ями на трьох міжнародних дорогах Житомирської області

19 February 2024, 09:46

У Житомирській області з 12 по 18 лютого 7 бригад підрядних організацій ліквідовували аварійні вибоїни на трьох міжнародних дорогах області.

Про це 19 лютого повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«На дорогах держзначення Житомирщини поліпшуємо безпеку руху. Для забезпечення безпечного руху транспорту на дорогах загального користування державного значення області проводимо роботи з експлуатаційного утримання. З 12 по 18 лютого на території області працювало 7 бригад підрядних організацій», - йдеться в повідомленні.

В межах експлуатаційного утримання доріг виконували:

  • за сприятливих погодних умов роботи з ліквідації аварійних вибоїн на міжнародних дорогах області (М-06 Київ — Чоп, М-07 Київ — Ковель — Ягодин, М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський),
  • прибирання сміття на узбіччях доріг, автобусних зупинках,
  • усували сторонні предмети з проїзної частини.

«Звертаємо увагу, що на час воєнного стану в пріоритеті дороги з вищою інтенсивністю руху, що є частиною важливих логістичних маршрутів області. Просимо водіїв бути уважними за кермом, адже за прогнозами синоптиків найближчими днями можливе зниження температури повітря у нічну пору доби до -5 градусів. Обережно долайте ділянки доріг на спусках, мостах, естакадах, там, де є ризик швидкого підмерзання вологи», - наголошують дорожники.

Нагадаємо, за кілька годин уночі 9 лютого на території області випало близько 15 сантиметрів снігу, температура повітря знизилась до -2 градусів. Сталий проїзд у нічну пору доби забезпечували 60 дорожників, працювало 37 комбінованих дорожніх механізмів та 16 навантажувачів.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2024 року на дорогах державного значення Житомирської області працювали 12 дорожників та 11 спецмашин: розчищали дороги від снігу та зламаних дерев.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД яма вибоїна М-06 М- 21 М-07 дорожник траса дорога  
Матеріали по темі