Події

Призначив зустріч покупцю у підвалі багатоповерхівки: у райцентрі Житомирської області затримали наркодилера

19 February 2024, 11:07

Приїхав «на роботу» з Житомира: у Бердичеві поліцейські затримали наркодилера. На початку січня правоохоронці отримали інформацію про ймовірну причетність жителя обласного центру до поширення заборонених речовин у місті. Відтак поліцейські розпочали досудове розслідування та провели низку заходів з викриття протиправної діяльності.

Про це 19 лютого інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«18 лютого оперативники кримінальної поліції затримали чоловіка під час чергового збуту наркотичної речовини, попередньо – канабісу. Він призначив зустріч покупцю у підвалі багатоповерхівки, тож у нього вилучили 2 тисячі гривень виторгу та «товар». Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи. Крім того, за місцем проживання чоловіка було виявлено ще кілька пакунків з рослинною масою та насінням. Вилучене наразі направлено на експертне дослідження. 45-річного житомирянина поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - йдеться в повідомленні.

Розслідування кримінального провадження проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Нагадаємо, 14 лютого вдома у 28-річного жителя Олевської громади Житомирської області правоохоронці знайшли майже 30 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, вагою близько 14 грамів та 4 поліетиленові пакети з сухою подрібненою масою зеленого кольору, вагою близько 100 грамів.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого 2024 року пресслужба обласної прокуратури повідомила про те, що у Житомирській області 31-річного жителя Попільнянської громади судитимуть за виготовлення амфетаміну, вирощування канабісу і зберігання зброї та боєприпасів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик канабіс житомирянин Бердичів поліція затримання дилер наркодилер марихуана конопля  
Матеріали по темі