Події

У селі Житомирської області вогонь знищив автомобіль, а у місті – дровітню

19 February 2024, 15:08

У Олевську вогонь знищив сарай з дровами дров та частково пошкодив сайдинг на будинку.

Про це 19 лютого повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 01:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в м. Олевськ Коростенського району. Сусіди першими помітили дим та викликали рятувальників. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що горить сарай, у якому зберігалися дрова. Існувала загроза перекидання вогню на житловий будинок та господарчу будівлю», - йдеться у повідомленні.

О 01:40 бійці ДСНС локалізували пожежу та о 02:39 - ліквідували. Не допущено подальшого поширення полум'я на інші будівлі. Вогонь встиг знищити сарай, 5 куб. м дров та частково пошкодити сайдинг на оселі. Причина пожежі встановлюється фахівцями.

Також цієї доби рятувальники залучались на гасіння легкового автомобіля Daewoo Lanos, який знаходився на подвір'ї приватного домогосподарства у с. Норинськ Овруцької громади цього ж району. Вогнеборці не дали перекинутись вогню на оселю та господарчу будівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт.

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 15 лютого у с. Острожок Баранівської громади сусіди побачили, що горить будинок та викликали рятувальників: полум’я знищило оселю та господарчу будівлю.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2024 року під час гасіння пожежі в с. Корчмище Житомирського району рятувальники виявили тіло 63-річної жінки. Того ж дня у с. Селець Коростенського району вогнеборці ліквідували пожежу у дерев’яному приватному будинку. На момент прибуття бійців ДСНС сусіди винесли з будинку тіло 61-річного власника без ознак життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа вогонь будинок дровітня дрова автомобіль 
Матеріали по темі