Місто

Житомирське КП «УАШ» готується до весни: замовляють на 2 млн грн послуги фрезерування та асфальтоукладача

20 February 2024, 13:16

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради в лютому оголосило два мільйонні тендери, пов’язані з ремонтами.

14 лютого оголошений тендер на послуги з фрезерування асфальтобетонного покриття з очікуваною вартістю 1 млн грн. Загальна площа виконання робіт – 21 тис. метрів квадратних. Торги заплановані на 22 лютого, роботи мають виконуватися до кінця 2024 року.

20 лютого оголошений тендер на послуги асфальтоукладача, будівельної техніки з очікуваною вартістю 1 млн 100 грн. Техніка має відпрацювати 438 годин. Торги заплановані на 28 лютого, послуги мають надаватися до кінця 2024 року.

Нагадаємо, в травні 2023 року заступник мера Олександр Шевчук розповідав, що поточний ремонт покриття у 2023 році збираються зробити на майже 70 вулицях і провулках: на поточні ремонти, які мали робити підрядні фірми та КП «УАШ», було заплановано 54 млн грн. Станом на середину жовтня УАШ на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзних частин більш ніж 20 вулиць Житомира витратило 89,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 16 жовтня 2023 року в центрі Житомира на Великій Бердичівській розставили вздовж дороги плакати із закликами витрачати кошти не на бруківку та стадіони, а на дрони для військових. Згодом з такими ж вимогами відбувся мітинг, до учасників якого вийшов мер Житомира Сергій Сухомлин. Ввечері цього ж дня Сухомлин записав відеозвернення, в якому запевнив, що у бюджеті Житомира на 2023 рік не буде коштів на ремонти, тільки на шкільні укриття, медицину та військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ фрезерування тендер закупівля асфальт  
Матеріали по темі