Місто

За один день у Житомирі правоохоронці вилучили два пістолети та набої: у водія на В. Бердичівській та у чоловіка на Покровській

21 February 2024, 13:30

У Житомирі на вул. Великій Бердичівській патрульні знайшли у водія ймовірно пістолет та набої. Ще один пістолет того ж дня виявили ТОРівці у чоловіка на вул. Покровській під час відпрацювання виклику про бійку.

Про це 21 лютого інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Ми виявили у громадян, ймовірно, зброю та набої. Днями, під час дії комендантської годин, патрульні за порушення ПДР зупинили авто Hyundai, на вулиці Великій Бердичівській. Перевіряючи документи у водія, ми помітили, що громадянин нервував. Отже, під час поверхневої перевірки авто, охоронці порядку виявили, ймовірно, на зброю та набої різного калібру», - йдеться в повідомленні.

Цього ж дня, пізно ввечері, під час відпрацювання виклику бійка, на вулиці Покровській, ТОРівці виявили у громадянина предмет, ззовні схожий на зброю.

Інспектори забезпечили охорону місць подій та викликали слідчо-оперативні групи для встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, під час проведення обшуку вдома у житомирянина, слідчі виявили револьвер системи «Наган» та два десятки набоїв до нього. Про це 1 лютого повідомило Житомирське районне управління поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2024 року у Звягелі правоохоронці затримали чоловіка, який на вулиці хотів продати пістолет за 20 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя пістолет набої патрульний вилучення ТОР бійка водій В.Бердичівська Покровська  
Матеріали по темі