Події

Побив 28-річного сусіда під час чаркування: 32-річного жителя села Житомирської області судитимуть

22 February 2024, 11:56

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Швайківської громади за нанесення тілесних ушкоджень сусіду.

Про це 22 лютого інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«На початку лютого до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про травмування 29-річного жителя с. Швайківки. Тож на місці події поліцейський офіцер громади з’ясовував усі обставини правопорушення. Медики ж діагностували у потерпілого травми обличчя. Правоохоронці з’ясували, що до побиття чоловіка причетний його сусід. Напередодні вони разом чаркували та в певний момент між ними виник конфлікт. У результаті потерпілому були спричинені тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до зібраних свідчень та доказів дізнавачі райвідділу поліції повідомили 32-річному чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Нині обвинувальний акт направлено до суду.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до 1 року.

Як повідомляв Житомир.info, бердичівлянину, який 15 лютого 2024 року побив до смерті безхатька, обрали запобіжний захід: взяли під варту на 60 днів без визначення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття суд травмування поліція сусід суд Швайківка  
Матеріали по темі