Місто

«Житомирводоканал» знову оголосив тендер на будівництво мережі до Лісового, попередній скасували після перевірки аудиторів

22 February 2024, 12:26

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» знову оголосило на будівництво водопровідної мережі від проспекту Миру в Житомирі до смт Лісове.

Оголошення оприлюднене в системі «Прозорро» 21 лютого, очікувана вартість не змінилася – 8 млн 774 тис. 262 грн.

Торги заплановані на 1 березня, роботи мають бути виконані до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, 18 жовтня минулого року КП «Житомирводоканал» провело тендер на закупівлю послуг з будівництва водопровідної мережі від проспекту Миру до смт Лісове з очікуваною вартістю 8 млн 774 тис. 262 грн: на торги подали заявки два учасники, дешевшу на 2 млн грн пропозицію ТОВ «Буд-інжинірінг холдінг» (м.Вишгород) відхилили, бо не змогли відкрити подані в електронному вигляді документи, 15 листопада уклали договір з київським ТОВ «КСМ-груп» на виконання робіт за 8 млн 626 тис. 427,03 грн.

За два дні до укладання договору Держаудитслужба почала моніторинг процедури закупівлі, 27 листопада аудитори звернулися до замовника закупівлі щодо надання пояснень.

Скриншот з системи «Прозорро»

4 грудня був оприлюднений висновок про результати перевірки та виявлені порушення: не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону; порушення законодавства в частині не відміни замовником закупівлі. 11 грудня КП «Житомирводоканал» повідомило, що виявлені порушення усунуті – договір з переможцем тендеру розірвали.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2023 року на засіданні депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства заступник мера Сергій Кондратюк інформував про звернення мешканців селища Лісове (135 підписів), які проти прокладання трубопроводу і хочуть продовжувати отримувати воду від комбінату «Рекорд», а директор КП «Житомирводоканал» розповідав про відмову комбінату забезпечували людей водою та наголошував, що нова мережа на весь мікрорайон від «Ялинки» до Лісового.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал тендер Держаудитслужба мережа водопровід Житомирводоканал Лісове 
Матеріали по темі