Події

Зйомки відео завершилися фатально: у Житомирі 16-річна дівчина впала з даху багатоповерхівки на Шевченка

22 February 2024, 14:21

У Житомирі поліцейські розслідують загибель 16-річної дівчини, яка впала з даху багатоповерхівки під час зйомок відео.

Про це 22 лютого повідомляє ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«21 лютого близько 16:45 до Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення про падіння людини з даху багатоповерхівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції та медики, які констатували смерть 16-річної жительки обласного центру. Поліцейські встановили, що того вечора вона разом з товаришем знімали відео для соціальних мереж на даху багатоповерхівки. За попередньою інформацією, дівчина не втрималася на краю однієї з конструкцій та впала донизу. Поліцейські вилучили відеозапис, на якому зафіксовано обставини», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції досліджують всю зібрану інформацію у межах відкритого кримінального провадження.

Водночас поліцейські закликають батьків, опікунів, педагогів та інших дорослих роз’яснювати дітям про небезпеку екстремальних розваг та ризикових дій для знімання відео, аби похизуватися чи здобути високі рейтинги. Навчайте їх вирізняти небезпечний контент та заклики до деструктивних дій у соцмережах, нагадуйте про необхідність дотримання правил безпеки у різних життєвих ситуаціях. Будуйте довірливі стосунки з вашими підлітками, цікавтеся їх колом спілкування, завжди будьте на зв’язку.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що дівчинка впала з даху будинку, який розташований на вулиці Шевченка.

Нагадаємо, 18 червня у Бердичеві поліцейські й рятувальники зняли з даху будинку 30-річну жінку, яка збиралася зістрибнути.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загибель підліток неповнолітня дах поліція смерть падіння з даху 
Матеріали по темі