Події

Жителя Житомирської області, який їв котів, взяли під варту за крадіжки із заставою понад 90 тис. грн

23 February 2024, 16:07

Жителю Баранівки, якого затримали за жорстоке поводження з тваринами та крадіжки, змінили запобіжний захід.

Про це 23 лютого повідомила пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду.

«До суду звернувся слідчий з клопотанням про зміну запобіжного заходу відносно 55-річного жителя м. Баранівки. Із клопотання слідує, що 6 лютого 2024 року правопорушник, перебуваючи поблизу магазину, що розташований в м. Баранівці, викрав велосипед марки «Vortex» вартістю 3000 грн», - йдеться у повідомленні.

Ухвалою слідчого судді Новоград-Волинського міськрайонного суду зловмиснику було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати місце проживання в період часу з 20:00 год. по 07:00 год. Однак чоловік, незважаючи на запобіжний захід, близько 22:00 год. вчинив крадіжку велосипеда марки «Ардіс» вартістю близько 2500 грн. Також в ході досудового розслідування встановлено, що злочинець причетний до вчинення ще 2-х крадіжок велосипедів загальною вартістю 9000 гривень. Крім того, крадій проник до автомобіля марки «ВАЗ», звідки викрав домкрат, запасне автомобільне колесо та шість гайкових ключів, заподіявши власнику матеріального збитку на суму 3000 гривень.

З огляду на вищевикладене, суд постановив змінити підозрюваному запобіжний захід та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. До того ж громадянину визначено заставу у розмірі 30 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що складає 90 840 грн, яка може бути внесена як самим підозрюваним, так і іншою фізичною або юридичною особою.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2024 року пресслужба Звягельського районного відділу поліції повідомила про те, що житель м. Баранівки причетний до жорстокого поводження з тваринами та низки майнових злочинів. Як стало відомо, чоловік їв безпритульних котів. Тоді суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд крадіжка кіт живодер запобіжний захід застава 
Матеріали по темі