Події

Збитки понад 80 тис. грн: 26-річного житомирянина, який обікрав сейф колишніх роботодавців для сплати боргу, судитимуть

26 February 2024, 10:59

Обікрав колишніх роботодавців, щоб сплатити борги: житомирські слідчі завершили розслідування. Крадіжку було вчинено у січні в одному з сіл Новогуйвинської громади. Тоді власники офісного приміщення виявили пошкоджені вхідні двері та відчинений сейф.

Про це 26 лютого інформує Житомирське районне управління поліції.

«Як було встановлено, зникли кошти та банківська картка, за допомогою якої спустошили фінансовий рахунок підприємства. Загальна сума завданих збитків перевищувала 80 тисяч гривень. Під час досудового розслідування правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського РУП встановили причетність до вчинення крадіжки 26-річного житомирянина. Оперативники розшукали його в обласному центрі. Чоловік визнав свою провину в учиненому та розповів, що вчинив крадіжку, щоб сплатити власні борги. У нього поліцейські вилучили докази причетності до злочину», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що чоловік раніше працював на підприємстві, тож знав, де зберігаються кошти. Сейф він відчинив, скориставшись залишеним у замку ключем.

Слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління інкримінували чоловікові вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток…) КК України. Днями обвинувальний акт відносно чоловіка було скеровано до суду.

За вчинене обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 4 лютого у Бердичеві поліцейські затримали чоловіка під час крадіжки з торговельного кіоску: чоловік розбив вітрину і складав товари в пакети. За цим заняттям його й застали правоохоронці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка сейф злодій житомирянин Новогуйвинськ банківська картка збиток борг  
Матеріали по темі