Місто

У Житомирі УАШ почало латати ями на дорогах

26 February 2024, 18:36

У Житомирі розпочали аварійний ямковий ремонт доріг.

Про це ввечері 26 лютого повідомила Житомирська міська рада з посиланням на інформацію КП «УАШ».

«Спершу почали асфальтувати розкопки, де КП «Житомирводоканал» здійснював ремонт мереж. Відзавтра за сприятливої погоди планово вирушать на аварійні ділянки найбільших дорожніх магістралей. Сьогодні ж 2 бригади працювало на вулицях Шевченка, Фещенка-Чопівського та Коцюбинського», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в лютому КП «Управління автомобільних шляхів» оголосило два тендери для ремонтів: на послуги з фрезерування асфальтобетонного покриття з очікуваною вартістю 1 млн грн, загальна площа виконання робіт – 21 тис. кв.м; на послуги асфальтоукладача, будівельної техніки з очікуваною вартістю 1 млн 100 грн, час роботи техніки 438 годин.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2023 року заступник мера Олександр Шевчук розповідав, що поточний ремонт покриття у 2023 році збираються зробити на майже 70 вулицях і провулках: на поточні ремонти, які мали робити підрядні фірми та КП «УАШ», було заплановано 54 млн грн. Станом на середину жовтня УАШ на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзних частин більш ніж 20 вулиць Житомира витратило 89,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ дорога ремонт асфальт 
Матеріали по темі