Влада

Документи про освіту незабаром відображатимуться у «Дії»: охочі можуть долучитися до бета-тестування

27 February 2024, 09:35

Незабаром в «Дії» з’являться електронні версії освітніх документів.

Про це 26 лютого повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України

«Скоро в застосунку Дія відображатимуться освітні документи. Тепер не треба буде зберігати купу паперів та робити ксерокопії при прийомі на роботу, а також можна буде зареєструватися на вступ до ЗВО, використовуючи електронні документи про освіту. А якщо втратили атестат чи диплом — у кілька кліків отримати інформацію в електронній формі», - йдеться у повідомленні.

Зверніть увагу: інформація з додатків документів про освіту на цьому етапі реалізації не передбачена.

Долучайтеся першими до оцінки нових можливостей у Дії, якщо ви громадянин України віком від 14 років та маєте верифікований податковий номер.

Під час бета-тестування треба оцінити:

  • Чи всі освітні документи відобразилися
  • Чи коректні дані підтягнулися в них
  • Чи достатньо інформації для підтвердження документа
  • Чи були труднощі на будь-якому з етапів
  • Чи все було зрозуміло

Реєструйтеся на бета-тестування за посиланням.

Послуга реалізується Мінцифрою спільно з Міністерством освіти і науки за підтримки Європейського Союзу в межах проєкту EU4DigitalUA, що впроваджує естонська Академія електронного управління, та Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва й реалізується Фондом Східна Європа.

Нагадаємо, 21 лютого пресслужба Міністерства оборони України анонсувало додаток для військових «Армія+», у якому будуть електронні документи та онлайн-курси.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року пресслужба Міністерства цифрової трансформації України інформувала, що Уряд підтримав запуск застосунку «Мрія», який допомагатиме учням, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в навчальному процесі та поза його межами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: застосунок додаток Дія ​Мінцифра освіта диплом документ 
Матеріали по темі