Події

Під час пожежі у райцентрі Житомирської області згорів автомобіль, скутер, дах гаража та господарчі будівлі

27 February 2024, 12:22

Упродовж доби рятувальники ліквідували п'ять пожеж. 27 лютого о 01:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблоковому гаражі в Бердичеві. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що горить гараж та полум'я встигло перекинутись на двоповерхову господарчу будівлю, прибудовану впритул до нього. Існувала загроза перекидання вогню на два житлових будинки, розташовані на відстані 2 метри. Сім разів довелось рятувальникам підвозити воду з пожежного гідранта. Для підвозу води викликали додаткове відділення вогнеборців.

Про це 27 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«О 02:37 бійці ДСНС локалізували пожежу та о 02:51 - ліквідували. Не допущено подальшого перекидання полум'я на інші будівлі. Вогонь встиг знищити автомобіль, скутер, покрівлі гаража та господарчої будівлі. Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, вчора через коротке замкнення електромережі сталося загоряння у приватному цегляному житловому будинку у с. Зарудинці Ружинської громади Бердичівського району.

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадуємо, станом на 26 лютого за 2 місяці нового року у Житомирській області сталися понад 250 пожеж, у яких загинули 15 людей.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2024 року під час пожежі в дерев’яному житловому будинку у с. Левків Глибочицької територіальної громади Житомирського району чадним газом отруївся 19-річний хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник авто скутер дах гараж вогнеборець Бердичів  
Матеріали по темі