Події

Вкрав благодійну скриньку для коштів на лікування дітей та солодощі: жителю райцентру Житомирської області оголосили про підозру

27 February 2024, 12:31

У Бердичеві слідчі оголосили про підозру містянину, який втік з крамниці з благодійною скринькою.

Про це 27 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«Вдень 25 лютого до торговельного закладу у райцентрі зайшов покупець, який попросив продати йому алкоголь у борг. Почувши від продавчині відмову, він схопив з вітрини скриньку для збору коштів на лікування дитини та смаколики й втік. На місце події прибув екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Як з’ясувалось, причетного до події затримали працівники приватної фірми, що забезпечує охорону магазину. Слідчі належним чином задокументували обставини події, вилучили викрадене та розпочали кримінальне провадження», - йдеться в повідомленні.

26 лютого за погодженням з Бердичівською окружною прокуратурою поліцейські оголосили 35-річному жителю м. Бердичева про підозру у вчиненні грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України). Відомо, що чоловік вже був раніше засуджений за майнові злочини.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, в середині лютого в Олевську поліцейські затримали чоловіка, який викрав з кладовища інструменти, аби пограбувати крамницю. Крім того, погрожував жінці ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка алкоголь магазин поліція благодійна скринька солодощі 
Матеріали по темі