Влада

«Житомирський дрон» набирає обертів: збирати FPV для військових тепер зможуть жителі ще однієї громади

28 February 2024, 13:04

Команда «Житомирського дрона» стає більшою, оскільки FPV тепер зможуть збирати і жителі Новогуйвинської територіальної громади.

Про це 28 лютого повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Тепер збирати FPV для наших військових через платформу зможуть і мешканці Новогуйвинської територіальної громади. Сьогодні підписали з Олександром Ловинюком (ред. селищним головою та секретарем ради Новогуйвинської територіальної громади) угоду про співпрацю та партнерство. FPV на фронті потрібні щодня. До того ж, думаю, кожному приємно бачити відео від наших бійців, які бʼють по окупантах з житомирських дронів», - написав міський голова.

Сухомлин закликав долучатися до цієї важливої справи.

«Заходьте, збирайте дрони, постачайте запчастини та донатьте», - зазначив мер.

Долучитися до платформи «Житомирський дрон» можна за посиланням: https://dron.zt-rada.gov.ua

Нагадаємо, 17 лютого в прямому ефірі Сергій Сухомлин інформував, що завдяки платформі «Житомирський дрон» у Житомир приїжджає десятки дронів з усієї України, але не вистачає тестувальників.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2023 року міський голова Житомира Сергій Сухомлин презентував платформу «Житомирський дрон», на якій можна отримати кошти за зібраний власноруч FPV–дрон або задонатити на нього. 30 грудня протестували перші FPV-дрони, зібрані волонтерами на платформі «Житомирський дрон», а 5 січня 2024 року організували для журналістів зустріч з розробниками цих дронів. Станом на 13 лютого 2024 року понад 6 тисяч користувачів зареєструвалися на платформі «Житомирський дрон», 27 FPV вже у військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон Житомирський дрон інженер міськрада FPV-дрон Сухомлин Ловинюк 
Матеріали по темі