Події

Внаслідок ДТП у місті Житомирської області загинула 43-річна жінка-пішохід: поліція розшукує свідків

29 February 2024, 12:02

У Радомишлі в ДТП загинула жінка: поліція встановлює обставини.

Про це 29 лютого повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася у середмісті 28 лютого близько 18:20. На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління ГУНП в Житомирській області та відділення поліції №3 (Радомишль) Житомирського райуправління. Попередньо встановлено, що 64-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Opel Аstra», допустив наїзд на жінку-пішохода», - йдеться в повідомленні.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала 43-річна жителька м. Радомишля. На жаль, врятувати її життя не вдалося, жінка померла у лікарні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

«Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до відділення поліції №3 (Радомишль) Житомирського райуправління, за адресою: м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 11-А, або зателефонувати за номером (096) 474 50 84 чи на спецлінію «102», - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, правоохоронці завершили розслідування ДТП, у якій народний депутат Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину на трасі поблизу села Березівка Житомирського району. Про це 29 лютого повідомила пресслужба ДБР.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2024 року у Коростені загинули двоє людей під час зіткнення автомобіля «Lanos», під керуванням 31-річного місцевого жителя, та «Lexus», за кермом якого перебував 33-річний містянин. На жаль, від отриманих травм на місці події загинув водій «Lanos». Також не вдалося врятувати життя 56-річної пасажирки автомобіля «Lexus», яка померла в кареті швидкої допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід смертельна ДТП наїзд на пішохода смерть Радомишль  
Матеріали по темі