Місто

«Зимову» фан-зону житомирського «Полісся» переносять до центрального входу на стадіон: запрацює в день домашнього матчу

29 February 2024, 14:14

У Житомирі від завтра, з 1 березня, фан-зона ФК «Полісся» запрацює біля центрального входу на стадіон.

Таке повідомлення з’явилося 29 лютого на сторінці ФК «Полісся».

«10 000 відвідувачів зимової фан-зони! Друзі, протягом трьох місяців ви відвідували нашу фан-зону для перегляду матчів улюбленої команди та матчів топових європейських чемпіонатів, підтримки нашого ВК «Житичі-Полісся», участі у фестивалі електронного футболу. Також спільно з BGV Charity Fund ми провели більше 20 різдвяних благодійних подій для дітей громад Житомирщини та дітей військовослужбовців. А від завтра фан-зона запрацює біля центрального входу на стадіон! Безплатний вхід зі сторони Старого бульвару. Початок роботи фан-зони о 15:30», - йдеться в дописі.

Однак раніше, 20 листопада, на позачерговому засіданні міськвиконкому прийняли рішення, що намет для зимової фан-зони футбольного клубу «Полісся» стоятиме на майдані Корольова, поряд з кінотеатром «Жовтень», із 24 листопада до 1 квітня.

Тож журналісти Житомир.info звернулися за коментарем до гендиректора ФК «Полісся» Володимира Загурського, аби дізнатися, що збираються робити із наметом зимової фан-зони.

«Так, дійсно, зимову фан-зону забирають і переносять безпосередньо на стадіон. Відкривається вхід, який мав бути, з центрального Шодуарівського парку», - розповів генеральний директор ФК «Полісся» Володимир Загурський.

У самому ж футбольному клубі нам пояснили, що місце для вболівальників переносять ближче до стадіону, щоб вони були поруч із «домашнім матчем», який відбудеться 1 березня.

Зауважимо, на встановлення зимової фан-зони клубу надавали рішення виконкому, однак на перенесення великого намету ближче до стадіону відповідного рішення міської влади станом на 29 лютого немає.

Нагадаємо, першого березня футбольний клуб «Полісся» у Житомирі зіграє матч 19 туру Української Прем'єр-ліги проти футбольного клубу «ЛНЗ» з міста Черкаси. Попит потрапити на гру великий, адже за добу майже всі квитки вже продали.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2024 року пресслужба ФК «Полісся» інформувала, що перший домашній матч весняної частини чемпіонату футбольний клуб «Полісся» може зіграти з заповненими трибунами стадіону. Тоді клуб активно готувався до старту продажу квитків на найближчий домашній матч 1 березня проти ФК «ЛНЗ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол фан-зона Загурський намет стадіон 
Матеріали по темі