Події

Двоє братів з Вінниччини розбили двері та хотіли обікрасти магазин у райцентрі Житомирської області: їх затримали на місці

29 February 2024, 15:18

У Бердичеві поліція затримала двох братів, які вночі намагалися обікрасти крамницю.

Про це 29 лютого повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Після півночі 28 лютого, патрулюючи вулиці у райцентрі, працівники слідчо-оперативної групи райвідділу звернули увагу на підозріле мерехтіння у вікні магазину на одній із центральних вулиць міста. Під час ретельнішого огляду будівлі правоохоронці виявили розбитий склопакет у металопластикових дверях. Поліцейські застали всередині двох чоловіків, яких затримали», - йдеться в повідомленні.

Також про подію сповістили власницю крамниці. Вона повідомила, що в касі не вистачає виторгу, а з прилавка зникли коштовні парфуми. До того ж нічні відвідувачі мали намір прихопити з собою й велосипед, що був всередині.

Правоохоронці задокументували усі обставини події та встановили особи правопорушників. Двох братів з Вінниччини, віком 32 та 38 років, слідчі затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Наразі їм оголосили про підозри за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання обрання чоловікам запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 25 лютого у Бердичеві слідчі оголосили про підозру містянину, який втік з крамниці з благодійною скринькою та смаколиками.

Як повідомляв Житомир.info, у середині лютого 2024 року в Олевську поліцейські затримали чоловіка, який викрав з кладовища інструменти, аби пограбувати крамницю. Крім того, погрожував жінці ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка магазин двері Бердичів поліція  
Матеріали по темі