Місто

В одному з районів Житомира знову виявили стихійні сміттєзвалища: цього разу екологи звернулися до міськради та лісівників

29 February 2024, 16:44

У районі Богунії в Житомирі екологи виявили чергові стихійні сміттєзвалища.

Про це 29 лютого повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

«Реагуючи на повідомлення у соціальних мережах щодо несанкціонованих звалищ побутових відходів у Житомирі – в районі вул.Героїв Базару (схил до річки Лісна) та вул.Генерала Всеволода Петріва, інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу оперативно виїхали на місце ймовірного порушення природоохоронного законодавства та у ході обстеження місцевості підтвердили факти облаштування несанкціонованих звалищ твердих побутових відходів за зазначеними адресами. Державна екологічна інспекція Поліського округу скерувала матеріали за даним фактом на адресу Житомирської міськради та до Філії «Коростенське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України» для прийняття рішень та вжиття заходів, передбачених вимогами статті 12 Закону України «Про управління відходами», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 лютого екологи виявили несанкціоноване звалище відходів на вулиці Скульптора Олішкевича, Інспекція наполягала також на вжитті заходів Житомирською міськрадою для ліквідації.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року в районі Богунії екологи виявили факт розміщення відходів у районі перехрестя вулиці Митрополита Андрея Шептицького та вулиці Зеленої. Інспекція готувала до міськради матеріали про ліквідацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: екологічна інспекція відходи звалище звалище відходів сміттєзвалище Держекоінспекція 
Матеріали по темі