Новини компаній

Функціональність та надійність холодильників Whirlpool

1 March 2024, 15:16

Техніка від бренду Whirlpool – це яскравий приклад якісних пристроїв, де використовуються інноваційні рішення різного типу. Поступове впровадження нових технологій дозволяє підвищувати якість продукції та пропонувати нові інструменти, здатні підвищити надійність та загалом спростити експлуатацію техніки. Гарантія на холодильники щонайменше 2 роки, а на компресори 10 років.


При виборі необхідно звертати увагу на енергозбереження, тип системи охолодження, що використовується, а також на розташування камер. Ознайомитись з великим набором варіантом можна за посиланням https://comfy.ua/ua/refrigerator/brand__whirlpool/, де є система фільтрів для вибору. Моделі холодильників можуть бути з одними або двома дверима, доповнюватися інтелектуальною системою керування та багатьма іншими компонентами.

Правила вибору

Один із ключових факторів вибору – це габаритні розміри холодильника. Розглядаючи пропозиції від Whirlpool, можна вибрати щось з наступних параметрів:

  • Висота. Від 52 до 220 см;
  • Глибина. Від 56 до 80 см;
  • Ширина. Від 47 до 70 см;
  • Об'єм морозильної камери. Від 10 до 150 л;
  • Об'єм холодильної камери. Від 200 до 500 л.

Корпус виготовлений із міцної нержавіючої сталі. Вона може фарбуватися в чорний, сірий, білий та інші відтінки. На сайті comfy.ua є багато інших відтінків на вибір. Усередині холодильники мають кілька полиць та відділень для зберігання різних продуктів.

На вибір представлені дві класичні системи охолодження – NoFrost та крапельна система. Особливість крапельної системи в утворенні конденсату, що накопичується у спеціальний відсік. У системі NoFrost зайвої вологи не буде, тому що холод роздмухує вентилятор. Клас енергоспоживання у всіх моделей A+ та A++.

Додаткові можливості

Виробник пропонує велику кількість додаткових функцій та можливостей різного типу. Покупці можуть придбати холодильники Whirlpool з наступним набором функціональних характеристик:

  • режим «Відпустка» (енергозберігаючий режим, що забезпечує підтримку нормальної температури);
  • підставка для пляшок (зручний інструмент для розподілу пляшок усередині);
  • фільтр від запахів (примусова циркуляція повітря, щоб унеможливити появу неприємних запахів та розвитку мікробів);
  • диспенсер (пристрій для подачі холодної води);
  • звуковий таймер (відмінний помічник у випадках, коли забули закрити дверцята);
  • «Швидке заморожування» (функція для заморожування продуктів за лічені хвилини).

Параметр потужності заморозки відрізняється залежно від моделі та може бути від 5 до 40 кг на добу.

Експлуатаційні особливості

Техніка прослужить багато років лише за умови правильної експлуатації та дотримання рекомендацій виробника. Періодично потрібно очищати корпус, а також чистити полиці та внутрішнє покриття. Це попереджає утворення бактерій та грибка. Не можна встановлювати холодильник поблизу джерел тепла.

При появі неприємного запаху необхідно відключити холодильник, повністю очистити і промити, після чого просушити, залишивши відкритими дверцята. Бажано придбати стабілізатор для захисту від перепадів напруги.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: холодильник 
Матеріали по темі