Економіка

На початку весни у Житомирському обласному центрі зайнятості є майже 1,5 тис. вакансій: кого шукають та яка зарплата

1 March 2024, 16:36

Станом на 1 березня в Житомирській обласній службі зайнятості зареєстровано майже 1500 вакансій із пропонованою середньою заробітною платою – близько 10400 грн (минулоріч на цю дату – 1200 вакансій із зарплатою 9200 грн).

Про це 1 березня повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

«Роботодавці пропонують найвищу зарплату – в середньому близько 12500 грн професіоналам (інженерам, програмістам, лікарям, вчителям, юристам, психологам і спеціалістам держслужби (місцевого самоврядування). Середній розмір винагороди за роботу таких кваліфікованих працівників навіть є вищим, ніж у професійної групи керівників, службовців і менеджерів (близько 11600 грн). На третьому місці за рівнем зарплати у нинішніх вакансіях – робітники з обслуговування, експлуатації устаткування (11100 грн). Працівників сфери торгівлі та послуг роботодавці найменше заохочують до працевлаштування та оцінюють їхній труд в середньому близько у 8200 грн», - зазначають у центрі зайнятості.

Самостійно ознайомитись з усіма актуальними на сьогодні вакансіями можна на сайті у рубриці «Шукаю роботу» за посиланням: http://surl.li/bdbke.

Нагадаємо, на початок лютого 2024 року у підрозділах Житомирської обласної служби зайнятості були зареєстровані 1444 вакансії, у центрі зайнятості називали сфери з найнижчими зарплатами у вакансіях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія центр зайнятості служба зайнятості зарплата 
Матеріали по темі