Події

У громаді Житомирської області в ДТП загинув пішохід

2 March 2024, 11:09

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Романівській громаді, в наслідок якої загинув пішохід. Подія сталася 1 березня близько 19:50 у селі Ясногороді.

Про це 2 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 29-річний водій автомобіля «Opel», житель громади, здійснив наїзд на чоловіка, який знаходився на автошляху. На жаль, внаслідок травм, отриманих у ДТП, пішохід, 41-річний місцевий житель, загинув на місці. Нині слідчі відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського райуправління з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Поліція закликає водіїв будьте уважними й обережними, особливо у темну пору доби, під час руху неосвітленими ділянками дороги та у місцях можливої появи пішоходів на дорозі. А пішоходам нагадують про те, що переходити дорогу треба виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності дій, та не нехтувати використанням світлоповертальних елементів (стрічки, наклейки, жилета тощо). Такі заходи безпеки можуть врятувати життя.

Нагадаємо, увечері 28 лютого у Радомишлі 64-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Opel Аstra, допустив наїзд на жінку-пішохода: від отриманих тілесних ушкоджень 43-річна жителька Радомишля померла у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого 2024 року до суду скерували обвинувальний акт щодо ДТП, яка сталася в грудні минулого року на автодорозі Звягель-Городниця, поблизу с. Ходурків і призвела до травмування чотирьох людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція пішохід 
Матеріали по темі