Події

Поліція затримала 20-річного жителя громади Житомирської області, який під час застілля поранив двох чоловіків

3 March 2024, 10:14

Поліція затримала жителя Народицької громади, причетного до поранення двох чоловіків.

Про це 2 березня повідомило Коростенське районне управління поліції.

«Уночі 1 березня медики повідомили до поліції про отримання двома жителями с. Базар ножових поранень. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління. Поліцейські з’ясували, що пізно ввечері троє місцевих жителів вживали спиртні напої за місцем проживання одного з них. Попередньо встановлено, що між учасниками застілля виник конфлікт, під час якого 20-річний гість завдав ударів кухонним ножем двом іншим опонентам. Обох поранених чоловіків віком 30 та 36 років було ушпиталено до хірургічного відділення Коростенської райлікарні», - йдеться у повідомленні.

Молодика, причетного до завдання тілесних ушкоджень, слідчі поліції затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Свою вину він визнав.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) КК України та п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого 2024 року у місті Малин 39-річний місцевий житель під час конфлікту вдарив ножем у живіт гостя своєї колишньої співмешканки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поранення ніж вбивство Народичі  
Матеріали по темі