Події

На трасі у Житомирській області авто з’їхало в кювет та перекинулося: двоє 20-річних пасажирів потрапили до реанімації

4 March 2024, 11:12

У Бердичівському районі в ДТП травмувалися двоє пасажирів: поліція з’ясовує обставини. Подія сталась 3 березня на 338 км автодороги Кременець – Біла Церква – Ржищів – Софіївка – Канів, у Ружинській громаді.

Про це 4 березня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Попередньо встановлено, що 23-річний водій автомобіля «Opel Frontera», житель Хмельниччини, рухаючись автодорогою, не впорався з керуванням, внаслідок чого з’їхав у кювет та допустив перекидання. У результаті ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали пасажири іномарки. 20-річних чоловіка та жінку ушпиталили до реанімаційного відділення Бердичівської центральної місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

«Шановні водії! Під час керування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, вранці 1 березня на 155 км автодороги Київ – Чоп (початок об'їзної Житомира, поблизу села Іванівка) Mitsubishi на швидкості врізався у колесо відбійник.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські встановлюють обставини ДТП у Романівській громаді, внаслідок якої загинув пішохід. Подія сталася увечері 1 березня 2024 року у селі Ясногороді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет постраждалий поліція аварія траса  
Матеріали по темі