Події

Подробиці ДТП, яка сталась увечері поблизу Сонячного: водій Renault збив 39-річного житомирянина, який переходив дорогу

4 March 2024, 11:38

Поліція розслідує ДТП неподалік Житомира, в якій травмовано пішохода. Подія сталася 3 березня близько 19:20 на 145 км автодороги Київ-Чоп поблизу села Сонячного.

Про це 4 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 32-річний житель Волині, керуючи автомобілем «Renault», здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 39-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте особливо уважними під час руху неосвітленими ділянками дороги та у місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

«Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи», - наголошують поліціянти.

Нагадаємо, увечері 3 березня на 145 км автодороги М-06 Київ — Чоп (об'їзна міста Житомира, поблизу села Сонячне, Житомирського району) сталася ДТП з потерпілими. Рух транспорту був частково ускладнений в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 березня 2024 року на 155 км автодороги Київ – Чоп (початок об'їзної Житомира, поблизу села Іванівка) Mitsubishi на швидкості врізався у колесо відбійник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП об'їзна пішохід наїзд наїзд на пішохода поліція траса Сонячне Житомир  
Матеріали по темі