Суспільство

Потепління очікувати не варто: прогноз погоди на початку березня у Житомирській області

4 March 2024, 13:08

Не дивлячись на сонячні промінці, які вже заглядають у вікно з самого ранку, у повітрі досить прохолодно і погода наразі є оманливою. Такою вона буде на території Житомирської області і упродовж наступного тижня – вдень синоптики прогнозують від 0° до 11° тепла, а вночі ще слід чекати заморозків. Опадів не буде.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

5 березня, вівторок

По Житомиру: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 9-11° тепла.

По області: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11° тепла.

6 березня, середа

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

7 березня, четвер

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

8 березня, п’ятниця

Без опадів. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 2-7° тепла.

Нагадаємо, на території Житомирської області у перші вихідні березня очікувалося до 12 градусів тепла, вночі – максимум 3° морозу. Опадів не було, як і прогнозували синоптики.

Яким був останній день зими у Житомирі дивіться у фоторепортажі від 29 лютого 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик весна березень 
Матеріали по темі