Події

Водію, який восени п’яний збив на смерть велосипедиста поблизу села Житомирської області, присудили 5 років тюрми

5 March 2024, 16:07

Водію, який 1 вересня 2023 року збив на смерть 35-річного велосипедиста поблизу с. Дубрівка і втік, суд виніс вирок.

Про це 5 березня повідомила пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«Суд постановив вирок у справі про смертельну ДТП. З матеріалів справи відомо, що 01.09.2023 р. 21-річний житель Баранівського району у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем по автомобільній дорозі Дубрівка-Хижівка, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на велосипедиста. Внаслідок ДТП 35-річний чоловік загинув на місці. Одразу після здійснення наїзду на велосипедиста зловмисник зник з місця пригоди, чим завідомо залишив постраждалого без допомоги», - йдеться у повідомленні.

Згодом обвинувачений відшкодував матері загиблого матеріальну шкоду у розмірі 30 000 грн та оплатив обряд поховання, після чого жінка заявила, що претензій до правопорушника не має та просила суворо його не карати.

Суд, врахувавши всі обставини справи, призначив громадянину покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2023 року поблизу с. Дубрівка водій збив двох велосипедистів та втік з місця ДТП. Один з велосипедистів, 35-річний житель Дубрівської громади, від отриманих травм загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок велосипедист ДТП тюрма 
Матеріали по темі