Влада

Начальник ОВА вручив відзнаку «За заслуги» екскомандиру житомирської бригади ТрО і побажав «військової вдачі» його наступнику

6 March 2024, 10:46

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростеня відвідав 115 бригаду територіальної оборони.

Про це 5 березня 2024 року повідомила пресслужба ОВА.

«Сьогодні, 05 березня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростеня відвідав 115 бригаду територіальної оборони ЗСУ. Також до заходу долучився заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, а також керівництво Коростенського району та Коростенської громади. Віталій Бунечко нагородив почесною відзнакою «За заслуги» командира 115 окремої бригади Сил територіальної оборони Віталія Маковського. Впродовж цих двох важких років він очолював бойовий колектив 115 бригади ТРО, докладав усіх зусиль для формування та забезпечення бригади», - йдеться у повідомленні

Очільник області побажав його наступнику на посаді командира бригади Сергію Бойку виваженості та військової вдачі, щоб ефективно й професійно виконувати бойові задачі та, разом з тим, повертати хлопців та дівчат додому живими та неушкодженими.

Нагадаємо, Віталій Маковський був начальником штабу бригади територіальної оборони Житомирської області ще до повномасштабного російського вторгнення.

Як повідомляв Житомир.info, в черні 2023 року військовослужбовців 115-ї окремої бригади територіальної оборони України в Коростені відзначали п’яту річницю створення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко ТрО Маковський 115 бригада Бойко Коростень 
Матеріали по темі