Суспільство

Компанію «Рудь» відвідала делегація Федерації роботодавців України та представників ВР

7 March 2024, 09:36

Учасники делегації розповіли про нові напрямки створення в Україні сприятливих умов для ведення бізнесу, про побудову нового формату діалогу між підприємствами та державою, зокрема у спільній протидії й запобіганні незаконному тиску на підприємців, прозорому оподаткуванні та чесній сплаті податків, впровадженні механізмів розвитку українських виробників. Слід зазначити, що АТ «Житомирський маслозавод» є одним з найбільших платників податків в Житомирській області та підприємств-благодійників.

Також під час обговорення проблем українських підприємств була представлена Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні», яка визнана пріоритетом на найвищому державному рівні. Вона має об’єднати зусилля органів влади та бізнесу для створення режиму максимального сприяння українським виробникам. Це новий шанс кардинально змінити економічну політику держави щодо власних виробників.

Для делегації Федерації роботодавців та представників ВР України було проведено екскурсію виробництвом, дегустацію новинок цього сезону, а також представлено результати роботи компанії. Особливо важливим стало обговорення можливості участі українських підприємств в міжнародних виставках на спільній національній платформі, в грантових програмах.

Стимулювання попиту на українські товари, удосконалення і розширення виробництва, реалізація плану розвитку переробної промисловості, забезпечення доступу до дешевих кредитів саме виробничих підприємств і страхування воєнних ризиків, підтримка експорту з доданою вартістю – важливі ініціативи для українських виробників.

Уряд вже затвердив зображення торговельної марки для товарів, вироблених в Україні – "Зроблено в Україні", тож скоро відповідне маркування буде на пакованій продукції компанії «Рудь».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь морозиво компанія "Рудь" 
Матеріали по темі